Нарачка над 3000 ден. можете да ја купите на рати преку IuteCredit, почнувајќи од ден месечно.

Iskra P-56 UNICOM

2.290ден

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби
Категорија:

Опис

Freq. band (фреквенција): LTE 800 (790-862 MHz), GSM 900 (880-960 MHz), DCS 1800 (1710-1880 MHz), UMTS (3G) (1920-2170 MHz), Wi-Fi (WLAN) (2401-2495 MHz) and LTE 2,6 GHz (2,5-2,7 GHz)
Број на елементи: 56
Појачување: 9,5-11,5 dB(i)
Однос напред/назад: 24 dB
Ширина на агол: Хоризонтално 52°; Вертикално 44°
Поларизација: 45°
Отпорност: 50 Ohm
Максимална моќност: 50 Watt
Должина на антената: 98 cm
Коаксијален кабел: отпорност 50 Ohm, должина 10 m, »SMA« машки конектор на крајот од кабелот
Монтирање на столб со ширина: 20-50 mm
Минимално растојание помеѓу антените: 57 cm
Оптимално растојание помеѓу антените: 84 cm

Дополнителни информации

Производител

Iskra

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.